Home
Wie zijn wij
Workshops en demo's
Foto's en media
Wat kost dat
Facebook
Contact
palingrokers palingroken palingrokerij palingrokerij noord-holland paling aalroken

Demonstraties en workshops

Demonstraties

Sfeer en smaak, daar draait het om bij onze demonstraties. De geheimen van het palingroken worden prijs gegeven, terwijl de rook en het aroma van het smeulende eikenhout zorgen voor een authentiek ambachtelijke sfeer. In plaats van een cateraar of verzorgde barbecue, kunt u bij ons kiezen voor een ambachtelijk palingroker, hierbij is de paling beschikbaar voor consumptie: ongelofelijk vers, zo uit het vat!
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons te vertellen waar en wanneer!


Workshops

Een leerling leert altijd van een meester, in uw geval een meester palingroker. Bij een workshop palingroken leert u alle fijne kneepjes van het oude ambacht. U leert over bruikbare houtsoorten, verschillende soorten paling en bereidingswijzen. Het zouten, roken en garen van paling kent voor u, na een workshop palingroken, geen geheimen meer. Naast het palingroken zelf leert u alles over de biologie en de ecologie van de paling en de palingvisserij.

demo-palingroken

Of u nu op zoek bent naar een leerzame middag voor de kookclub, een leuk uitje met visvrienden of een invulling voor een bedrijfsfeest; een workshop palingroken is een onvergetelijke ervaring, waar nog vaak watertandend aan terug zal worden gedacht!


Oh jee, helemaal naar de kop van Noord-Holland? Dát hoeft natuurlijk niet! Wij zijn geheel mobiel en verzorgen al onze diensten ook op uw locatie. Informeer geheel vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden.

workshop

snuffelboet palingroken bedrijfsfeestje wieringenstart personeelsfeestje