Resultaat van 75 jaar ervaring

Onovertroffen
smakelijk!

De Lekkerste Paling!

In de Kop van Noord-Holland, op het voor velen onbekende voormalig Zuiderzee-eiland Wieringen, ligt het vissersdorpje Den Oever. De geschiedenis van de palingvisserij gaat hier een ruime eeuw terug en ook nu nog kent het dorp enkele palingvissers, zowel op de Waddenzee als op het IJsselmeer. Hoe kan het ook anders dan dat juist híer de lekkerste paling van Nederland wordt gevangen en gerookt.

Wij maken het voor iedereen mogelijk om kennis te maken met dit oude ambacht. De traditionele visserij, het ambachtelijke rookproces en de onovertroffen smaak van onze gerookte paling; wij brengen dit naar u toe, waar en wanneer u dat wilt. 

Demonstraties en workshops

Sfeer en smaak, daar draait het om bij onze demonstraties. De geheimen van het palingroken worden prijs gegeven, terwijl de rook en het aroma van het smeulende eikenhout zorgen voor een authentiek ambachtelijke sfeer. In plaats van een cateraar of verzorgde barbecue, kunt u bij ons kiezen voor een ambachtelijk palingroker, hierbij is de paling beschikbaar voor consumptie: ongelofelijk vers, zo uit het vat! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons te vertellen waar en wanneer!

De Lekkerste Paling FoodTruck

Met de rollende rokerij van De Lekkerste Paling op uw evenement of locatie bent u verzekerd van succes. Rookbazen, Harm & Bart, samen goed voor meerdere nationale titels palingroken, presenteren u ambachtelijk gerookte vis met smaak waar u stil van wordt...

 

mobiele palingrokerij foodtruck de lekkerste paling

Locatie

Zwinstraat 36

1779BH Den Oever NH

06 45 764 204

Contact ons

Email ons

Onderscheidingen

2014, NK palingroken, 1e prijs

2004, NK palingroken, 1e prijs

2002, NK palingroken, 2e prijs

De lekkerste paling, is dé palingrokerij op locatie!